SOUTĚŽ o vstupenky na AERODROME festival - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na AERODROME festival - www.chrudimka.cz

Aerodrome Festival 2018 nabídne přes třicet zahraničních hvězd s Lanou del Rey v čele.

Aerodrome Festival dříve jednodenní hudební akce známá především jako oblíbená cílová destinace příznivců rocku hard coru a metalu se v letošním roce představí ve zbrusu nové podobě.

Dramaturgie nabídne multižánrový rozměr a hudební produkce bude doplněna o bohatý doprovodný program který poskytne různé formy relaxace i vyžití pro příznivce adrenalinu počas trvání celého festivalu.

Během tří dnů od 28. 30. června 2018 vystoupí na dvou pódiích přes třicet zahraničních účinkujících od hvězdných stálic hudební scény až po nejvýraznější objevy posledních let.

Festivalové městečko které na letišti v Panenském Týnci na tři dny vyroste bude vybaveno také nespočtem kaváren restaurací a prodejních stánků s pestrou gastronomickou nabídkou.

Více informací je k dispozici www.aerodrome.cz.

Chcete-li vyhrát dvě jednodenní vstupenky na AERODROME Festival odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 18.6.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace