SOUTĚŽ o vstupenky na FOTOEXPO 2016 - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na FOTOEXPO 2016 - www.chrudimka.cz

22. října 2016 Národní dům na Vinohradech Praha

V jeden den na jednom místě potkáte desítky fotografů kteří se s vámi podělí o svoje zkušenosti na workshopech besedách a seminářích. Nejlepší firmy zabývající se především fotografií tiskem a příslušenstvím vám představí to nejžhavější ze svého aktuálního portfolia. Spouště vašich fotoaparátů nenecháte odpočinout při pohledu na několik tematických lokací a stejně tak při pohledu na vítězku soutěže o nejkrásnější fotomodelku.

I tento rok je nedílnou součástí doprovodného programu velká fotografická soutěžFOTOTALENT 2016. Nejpozději do 31. 8. 2016 můžete fotit a posílat své jedinečné fotografie na tři originální témata. Ceny do soutěže věnují: Canon Phototools ZONER software a Zoner Press Foto Riegl. Navíc hlavní partner soutěže veletrh AMPER poskytne finanční odměnu ve výši 15.000 Kč 10.000 Kč a 5.000 Kč třem vybraným snímkům napříč všemi kategoriemi.

Detailní harmonogram podmínky a postup jak přihlásit své fotografie najdete na webových stránkách www.fotoexpo.cz.

Festival FOTOEXPO se bude konat v sobotu 22. října 2016 a to opět v Národním domě na pražských Vinohradech. Buďte v obraze sledujte nás na Facebooku a webu.

Chcete-li vyhrát vstupenky na FOTOEXPO 2016 odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 23.9.2016

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace